Grejanje i hlađenje

Savršena temperatura u svakom trenutku

Naši inovativni sistemi grejanja i hlađenja donose efikasnost i udobnost u vaš dom. Kroz kvalitetne grejne sisteme i savremene uređaje za hlađenje, obezbeđujemo optimalne uslove tokom cele godine.

Rešenja za stambene zgrade

Prilikom instalacije savremenih površinskih sistema grejanja i hlađenja, neophodno je razmišljati o dugoročnosti. Na prvu, troškovi ulaganja izgledaju veliki, ali ako uzmemo u obzir rast cena energije, operativne troškove i troškove održavanja, shvatamo da investicija vrlo brzo može da se isplati. A da ne pominjemo komfor!

Niskotemperaturni sistemi površinskog grejanja i hlađenja nude najbolju alternativu konvencionalnim konvekcionim uređajima poput radijatora i grejalica. Zahvaljujući kontroli temperature po sobama, ovakvi sistemi mogu uštediti 20-25% energije. Pored toga se može postići i znatno smanjenje troškova održavanja i rada, jer ovi sistemi ne zahtevaju periodični servis, čišćenje ili zamenu filtera.

Rešenja za poslovne prostore

Veći tehnički zahtevi su veliki izazov za arhitekte i inženjere. Ekonomičan rad je zajednički interes 

U fazi projektovanja, naglasak se stavlja na efikasnost i udobnost, s posebnim fokusom na fleksibilnost sistema, naročito kada je reč o kancelarijskim prostorima i njihovom potencijalu za promene. Naša rešenja predstavljaju vrhunsku alternativu konvencionalnim sistemima radijatora i ventilatora, bilo za nove ili obnovljene zgrade.

iCON kontrola sistema

Srž efikasnog sistema površinskog grejanja i hlađenja je napredno rešenje kontrole rada sistema.

Sistem automatizacije i-CON pruža profesionalno rešenje za kontrolu postojećeg ili novog sistema grejanja i hlađenja. Sistem, koji je rezultat dugogodišnjeg iskustva i rada na usavršavanju kontrole, meri sobnu temperaturu i vlažnost po sobama i kontroliše čitav sistem kako bi ga držao ispod kritične tačke kreiranja kondenzacije.

i-Con možete u potpunosti kontrolisati na daljinu putem Interneta, a postoji i online usluga održavanja. Zahvaljujući senzorima visokog kvaliteta, PI regulaciji, preciznim i brzim odzivom, i-CON kontrolni sistem je pouzdan deo modernih sistema grejanja i hlađenja.

Kontakt forma