O nama

Mi smo vodeća građevinska firma u regionu

SZR „PAP-TERM” je osnovana u Bečeju početkom 21 veka. Od 2008 godine, pored renoviranja objekata , preduzeće proširuje delatnost na izgradnju objekata i pasivnih kuća po sistemu “Ključ u ruke”. Danas u okviru porodične firme rade građevinci, arhitekte, iskusni majstori raznih struka i knjigovođe koje svojim stručnim znanjem i radom pomažu firmu u njenom napretku.

Integrisani smo pružalac usluga koji obuhvata sve aspekte građevinske industrije. Bez obzira da li je u pitanju izgradnja objekata ili molerski, gipsarski i keramičarski radovi, naš tim stručnjaka garantuje visokokvalitetno izvođenje.

Kako bismo dodatno olakšali ceo proces i pružili svojim klijentima kompletnu uslugu, 2014. godine smo otvorili sestrinsku firmu i trgovinu građevinskim materijalom – “Izo-centar” u Bečeju. To znači da sve od izbora materijala u našem salonu, pa do finalne ugradnje u vašem objektu možete završiti sa nama, na jednom mestu.  

Vaš pouzdan partner u svetu građevinskih rešenja!

Ono što nas čini jedinstvenim jeste naša posvećenost inovacijama, efikasnosti i klijentima. Kroz dugoročna partnerstva, gradimo poverenje pružajući rešenja koja su prilagođena specifičnim potrebama svakog projekta. Takođe smo ponosni na našu aktivnu ulogu u zajednici, podržavajući lokalne inicijative, održivost i društvenu odgovornost. Smatramo da je jačanje zajednice ključ za postizanje obostrano korisnih ciljeva.

Gradimo poverenje

Naši partneri